Nazad na promocije

PROMOCIJE

Kalamba Cash Drop


Registruj se na

www.soccerbet.rs


PHUKET D.O.O. BEOGRAD, priređivač igara na sreću, preko sredstava elektronske komunikacije na osnovu odobrenja Ministarstva finansija – Poreske uprave – Sektora za menjačke i devizne poslove i igre na sreću broj 000-424-00-00370/2015 od 5. marta 2016. godine (u daljem tekstu „Organizator”), organizuje promotivno takmičenje (dalje u tekstu: „takmičenje” ili „igra”), u kome mogu da učestvuju svi igrači koji su registrovani na sajtu soccerbet.rs sa teritorije Republike Srbije (u daljem tekstu: „korisnik”).


Ovim se Pravilima utvrđuju uslovi učešća u promotivnom takmičenju iz prethodne tačke. Takmičenje koje je predmet ovih Pravila ne smatra se igrom na sreću u smislu Zakona o igrama na sreću („Sl. glasnik RS”, br. 18/2020), shodno stavu 2 člana 2 predmetnog Zakona.


Pravila promocije:


·         U Promociji mogu učestvovati svi korisnici koji su registrovani na sajtu soccerbet.rs

·         Promocija „Kalamba Cash Drop” traje od ponedeljka 07. 08. 2023. od 00:01 do nedelje 13. 08. 2023. do 23:59;

·         U Promociji učestvuju ruke/runde koje su odigrane sredstvima sa Standard i sa Bonus računa;

·         Dobici u smislu ove Promocije se isplaćuju na standard račun kao regularan win.

·         U toku trajanja promocije bice dodeljeno ukupno 1.000.000 RSD u “Cash Drop” dobicima. Korisnici koji tokom trajanja promocije igraju neku od sledećih igara mogu ostvariti nasumične dobitke u toku igre:

o   Kalamba igre koje učestvuju u promociji: Wilds from the Crypt, Gold Tracker 7s, Flaming Scarabs, Bushido Princess, Heimdells Gate, Blazing Bull Remastered, Lightning Fortune, 9 Blazing Cashpots, Joker Rainbows, 9 Blazing Cashpots Megaways, Megaways Duel of the Dead, Joker Max, Finnegan's Banditos, Age of Dragons Mini-Max, Miami Bonus Wheel: Hit 'n' Roll, Machina Reloaded Megaways, Joker Leprechauns, Football Blast, Joker Fortune Blitz, Blazing Bull: Cash Quest, Phat Cats Megaways, Cashpot Kegs, Joker Max (lowmin), Rumble Ratz Megaways

·         Dobitnici Bonusa su učešćem u ovoj Promociji saglasni da Priređivač može koristiti njihovo korisničko ime, ime i prezime ili inicijale u daljem oglašavanju.

·         Učesnici koji su ostvarili definisani bonus u Promociji, isti ne mogu menjati za neku drugu nagradu ili materijalnu protivvrednost.

·         Kako bi učestvovao u promociji, neophodno je da igrač za pravi novac plasira minimalno zahtevani ulog na nekoj od izabranih igara.

·         Učesnik učešćem prihvata Pravila korišćenja i Pravila igre istaknuta na soccerbet.rs

·         Ova Promocija se ne smatra nagradnom igrom u smislu člana 103 Zakona o igrama na sreću niti javnim obećanjem nagrade u smislu člana 229 Zakona o obligacionim odnosima.

·         Članom 3 Pravila igara Priređivača predviđeno je da ova Pravila predstavljaju Opšte uslove za zaključenje Ugovora po pristupu za sve registrovane korisnike, te su ista obavezujuća shodno članu 142 Zakona o obligacionim odnosima.

·         Priređivač i provajder čije usluge koristi nisu odgovorni za bilo kakvu potencijalnu štetu, gubitak, povredu, neuspeh ili razočaranost koje korisnik pretrpi učestvovanjem u Promociji.

·         Zaposleni kod Priređivača, kao i članovi njihove uže porodice, ne mogu učestvovati u Promociji.

·         Priređivač zadržava pravo da ograniči (skrati ili produži) trajanje Promocije, kao i da promeni Pravila promocije u svakom trenutku.

·         U slučaju nepredviđenih situacija ili eventualnih nedoumica u vezi sa Promocijom i validacijom, korisnicima je dostupan korisnički servis putem imejl-adrese info@soccerbet.rs