Nazad na promocije

PROMOCIJE

Grand Prix 2023 - Fazi


Registruj se na

www.soccerbet.rs


PHUKET D.O.O. BEOGRAD, priređivač igara na sreću, preko sredstava elektronske komunikacije na osnovu odobrenja Ministarstva finansija – Poreske uprave – Sektora za menjačke i devizne poslove i igre na sreću broj 000-424-00-00370/2015 od 5. marta 2016. godine (u daljem tekstu „Organizator”), organizuje promotivno takmičenje (dalje u tekstu: „takmičenje” ili „igra”), u kome mogu da učestvuju svi igrači koji su registrovani na sajtu soccerbet.rs sa teritorije Republike Srbije (u daljem tekstu: „korisnik”).


Ovim se Pravilima utvrđuju uslovi učešća u promotivnom takmičenju iz prethodne tačke. Takmičenje koje je predmet ovih Pravila ne smatra se igrom na sreću u smislu Zakona o igrama na sreću („Sl. glasnik RS”, br. 18/2020), shodno stavu 2 člana 2 predmetnog Zakona.

SOCCERBET PREDSTAVLJA PRVU PROMOCIJU U OKVIRU „GRAND PRIX” TURNIRA, A TO JE OVOG PUTA JEDAN OD NAJOMILJENIJIH PROVAJDERA, SA NAJPOPULARNIJIM SLOT-IGRAMA, SJAJAN FAZI!


UKUPAN FOND „GRAND PRIX FAZI” JE 1.100.000 DINARA, A „WILD HOT 40”, „WILD LUCKY CLOVER”, „GOLDEN CROWN”, „WILD HOT 40 BLOW”, „LOLLASWOLD”, „CRYSTAL HOT 40 FREE SPINS”, „SOCCER HOT 40”, „KING OF THUNDER”, „BONUS BELLS”, „BOOK OF SPELLS”, „VERY HOT 40” I „TURBO HOT 40” SU IGRE KOJE ĆE VAM OMOGUĆITI I I DODATNI BONUSI KOJI ČINI DNEVNI FOND OD 100.000 RSD.


MI ZNAMO DA SI PRAVI IGRAČ NA PRAVOM MESTU I ZATO ZAJEDNO SA NAMA OTVORI OVAJ TURNIR FAZI PROMOCIJOM I BUDI MEĐU NAJBOLJIMA!


Pravila promocije:


·         U Promociji mogu učestvovati svi korisnici koji su registrovani na sajtu soccerbet.rs

·         Promocija „Grand Prix Fazi” traje od srede 01. 03. 2023. od 00.01 do utorka 07. 03. 2023. do 23.59;

·         U Promociji učestvuju ruke/runde koje su odigrane sredstvima sa Standard i sa Bonus računa;

·         Korisnik osvaja jedan poen za svaku odigranu rundu (spin). Takođe, za svakih 50 RSD dobitka (win) osvaja se 1 poen. Minimalni ulog (bet) za učešće u Promociji je 10 RSD po odigranoj rundi.

·         U obračun poena promocije ulazi prvih 5.000 rundi koje korisnik odigra istim ulogom.

Primer: Ako korisnik odigra 5.000 rundi sa minimalnim ulogom od 10 RSD, svaka sledeća runda sa istim ulogom neće se računati u obračun poena za učešće u Promociji. Runde odigrane bilo kojim drugim ulogom većim od 10 RSD će učestvovati u obračunu poena.

·         U promociji učestvuju desktop i mobilne verzije igara provajdera Fazi:

o   Wild Hot 40, Wild Lucky Clover, Golden Crown, Wild Hot 40 Blow, Lollas Wold, Crystal Hot 40 Free Spins, Soccer Hot 40, King Of Thunder, Bonus Bells, Book of Spells, Very Hot 40 I Turbo Hot 40.

·         Ukupan fond takmičenja je 1.100.000 RSD i za taj fond se takmiče svi korisnici koji imaju pravo na učešće u Promociji. U slučaju da veći broj korisnika ima isti broj poena, korisnik sa većim brojem dobitnih rundi će ostvariti bolji plasman. Po završetku promocije, 100 najbolje plasiranih ostvaruju pravo na bonus definisan u tabeli ispod:


Plasman Iznos Bonusa

1. 300.000 RSD

2. 150.000 RSD

3. 100.000 RSD

4. 60.000 RSD

5. 50.000 RSD

6.–10. 20.000 RSD

11.–20. 10.000 RSD

21.–30. 6.000 RSD

31.–50. 4.000 RSD

51.–100. 2.000 RSD


·         Tokom trajanja promocije, korisnici će imati priliku da pored bonusa sa nedeljnog turnira ostvare i dodatne GRAND PRIX bonuse u iznosu od 100.000 RSD koji će se isplaćivati svakog dana. Pravila i tabela za dodeljivanje dodatnih Grand Prix bonusa nalaze se na promo stranici o opštim pravilima festivala“Grand Prix”.

·         U obračun poena ulaze samo runde koje su ostvarene za vreme trajanja promocije I odigrane na igrama koje učestvuju u Promociji.

·         Konačna tabela promocije biće objavljena na ovoj stranici najkasnije do petka 10. 03. 2023. do 14:00

·         Bonus se može koristiti za korišćenje svih produkta na sajtu po pravilima bonus računa.

·         Učesnici u Promociji daju izričitu saglasnost da njihovi podaci budu objavljeni na preliminarnoj i finalnoj rang-listi najuspešnijih učesnika sa najvećim brojem osvojenih poena. Dobitnici Bonusa su učešćem u ovoj Promociji saglasni da Priređivač može koristiti njihovo korisničko ime, ime i prezime ili inicijale u daljem oglašavanju.

·         Učesnici koji su ostvarili definisani Bonus u Promociji, isti ne mogu menjati za neku drugu nagradu ili materijalnu protivvrednost.

·         Ukoliko se dobitnik inicijalno ne javi ili ne odazove na poziv Priređivača u roku od 60 dana od datuma završetka Promocije, gubi pravo na Bonus osvojen u Promociji, te Priređivač zadržava pravo da isti ne dodeli.

·         Učesnik učešćem prihvata Pravila korišćenja i Pravila igre istaknuta na soccerbet.rs

·         Ova Promocija se ne smatra nagradnom igrom u smislu člana 103 Zakona o igrama na sreću niti javnim obećanjem nagrade u smislu člana 229 Zakona o obligacionim odnosima.

·         Članom 3 Pravila igara Priređivača predviđeno je da ova Pravila predstavljaju Opšte uslove za zaključenje Ugovora po pristupu za sve registrovane korisnike, te su ista obavezujuća shodno članu 142 Zakona o obligacionim odnosima.

·         Priređivač i provajder čije usluge koristi nisu odgovorni za bilo kakvu potencijalnu štetu, gubitak, povredu, neuspeh ili razočaranost koje korisnik pretrpi učestvovanjem u Promociji.

·         Zaposleni kod Priređivača, kao i članovi njihove uže porodice, ne mogu učestvovati u Promociji.

·         Priređivač zadržava pravo da ograniči (skrati ili produži) trajanje Promocije, kao i da promeni Pravila promocije u svakom trenutku.

U slučaju nepredviđenih situacija ili eventualnih nedoumica u vezi sa Promocijom i validacijom, korisnicima je dostupan korisnički servis putem mejl adrese info@soccerbet.rs.