Nazad na promocije

PROMOCIJE

Gambling - IGRA MESECA 2Registruj se na

www.soccerbet.rs


NIJE VAŽNO KOLIKO IZGUBIŠ AKO SE GUBITAK PRETVARA U DOBITAK! CASHBACK NA SOCCERBET ONLINE GAMBLING-U DONOSI POVRAT OD 10% OVOG PUTA NA SYNOT IGRI „RESPIN JOKER”. OSTVARENI CASCHBACK BIĆE ISPLAĆEN NA TVOJ BONUS RAČUN.


PHUKET DOO BEOGRAD, priređivač igara na sreću preko sredstava elektronske komunikacije na osnovu odobrenja Ministarstva finansija – Poreske uprave – Sektora za menjačke i devizne poslove i igre na sreću broj 000-424-00-00370/2015 od 5. marta 2016. godine (u daljem tekstu „Priređivač”), organizuje promotivno takmičenje (u daljem tekstu „takmičenje” ili „igra”), u kome mogu da učestvuju svi igrači koji su registrovani na sajtu soccerbet.rs sa teritorije Republike Srbije (u daljem tekstu „korisnik”), kao i igrači koji su tikete za klađenje uplatili na uplatno-isplatnim mestima Priređivača.


Ovim se Pravilima utvrđuju uslovi učešća u promotivnom takmičenju iz prethodne tačke.

Takmičenje koje je predmet ovih Pravila ne smatra se igrom na sreću u smislu Zakona o igrama na sreću ("Sl. glasnik RS", br. 18/2020), shodno stavu 2 člana 2 predmetnog Zakona.


Pravila promocije:

-          U Promociji mogu učestvovati svi korisnici koji su registrovani na sajtu soccerbet.rs;

-          U Promociji učestvuje igra „Respin Joker” provajdera Synot, ali Priređivač zadržava pravo da na osnovu ovih Pravila, svakog meseca organizuje promociju u vezi određene igre koja će biti označena kao igra meseca.

-          Promocija „Igra Meseca” koja se odnosi na igru „Respin Joker” počinje od ;etvrtka 03.02.2023. od 00.01 i trajaće do kraja meseca.

-          Pravo na 10% cashback-a imaju svi korisnici koji su u na kraju svakog dana (23:59 – 23:59) imali negativan saldo u iznosu od minumum 200 RSD (ulog – dobitak), igrajući pomenutu igru.

-          Radi izbegavanja svake sumnje, igra koja je predmet Promocije, odnosno koja se smatra „igrom meseca“ biće jasno obeležena znakom „Igra meseca – 10% cash back”.

-          Ostvareni cashback biće isplaćen korisnicima svakog dana u 09:00 za rezultate koji su ostvareni prethodnog dana. Isplaćeni iznos se može iskoristiti istog dana kada je dodeljen, do 23:59.

-          Ostvareni caschback biće isplaćen na Bonus računu korisnika i moći će da se koristi za bilo koji od proizvoda na sajtu soccerbet.rs

-          Na kraju svakog meseca Priređivač ima pravo da promeni ili produži igru koja učestvuje u Promociji:

-          Učesnici koji su ostvarili definisani Bonus u Promociji, isti ne mogu menjati za neku drugu nagradu ili materijalnu protivvrednost;

-          Učesnik učešćem prihvata Pravila korišćenja i Pravila igre istaknuta na soccerbet.rs;

-          Ova Promocija se ne smatra nagradnom igrom u smislu člana 103 Zakona o igrama na sreću niti javnim obećanjem nagrade u smislu člana 229 Zakona o obligacionim odnosima;

-          Članom 3 Pravila igara Priređivača predviđeno je da ova Pravila predstavljaju Opšte uslove za zaključenje Ugovora po pristupu za sve registrovane korisnike, te su ista obavezujuća shodno članu 142 Zakona o obligacionim odnosima;

-          Učesnici učešćem prihvataju Pravila korišćenja i Pravila igre istaknuta na soccerbet.rs;

-          Priređivač i provajder čije usluge koristi nisu odgovorni za bilo kakvu potencijalnu štetu, gubitak, povredu, neuspeh ili razočaranost koje korisnik pretrpi učestvovanjem u Promociji;

-          Zaposleni kod Priređivača, kao i članovi njihove uže porodice, ne mogu učestvovati u Promociji;

-          Priređivač zadržava pravo da ograniči (skrati ili produži) trajanje Promocije, kao i da promeni Pravila promocije u svakom trenutku;

-          U slučaju nepredviđenih situacija ili eventualnih nedoumica u vezi sa Promocijom i validacijom, korisnicima je dostupan korisnički servis putem mejl-adrese info@soccerbet.rs.