Nazad na promocije

PROMOCIJE

PROMO RAČUN

Sredstva na Promo računu moguće je ostvariti učestvovanjem u nekoj od aktuelnih promotivnih aktivnosti Sportske kladionice SOCCER. Sredstva sa Promo računa se mogu koristiti u skladu sa uslovima koji su propisani u okviru Pravila same promotivne aktivnosti u kojoj su ista ostvarena.


Nakon aktiviranja/otključavanja, novac sa Promo računa može se koristiti za uplatu tiketa izborom opcije „Promo račun” na padajućoj listi, koji se nalazi ispod unetog iznosa za uplatu.


Posle aktiviranja bonusa, novac sa Promo računa možete uplatiti na tiket izborom opcije "Promo račun" na padajućoj listi, koji se nalazi ispod iznosa novca koji želite da uplatite.

Uslovi uplate tiketa sredstvima sa promo računa:
  • Minimalan broj mečeva na tiketu je 2 (dva)
  • Minimalna kvota po tipu jednog meča je 1.01

Korisnik može odigrati sistemski tiket (tiket sa više kombinacija) samo pod uslovom da su gorenavedeni uslovi ispunjeni za svaku pojedinačnu kombinaciju izabranog sistema.

Uslovi Bonusa i CashBack-a uplaćenih tiketa sredstvima sa Promo računa važe isto kao i sredstvima uplaćenih tiketa sa Standard računa.

Vrednost uplate tiketa sredstvima uplaćenih sa Promo računa smanjuje sredstva sa Promo računa u visini tih uplata. Profit dobitnih tiketa (vrednost isplate umanjen za vrednost uplate) uplaćenih sredstvima sa Promo računa isplaćuje se na Standard račun korisničkog naloga.

Sredstvima sa Promo računa moguće je izvršiti uplatu tiketa koji sadrže sve vrste i tipove iz ponude Sportskog klađenja, a ona uključuje Standardno klađenje, Uživo klađenje, kao i Mix klađenje (Standardno+Uživo).