Nazad na promocije

PROMOCIJE

Reload Bonus


PHUKET DOO BEOGRAD, priređivač igara na sreću preko sredstava elektronske komunikacije na osnovu odobrenja Ministarstva finansija – Poreske uprave – Sektora za menjačke i devizne poslove i igre na sreću broj 000-424-00-00370/2015 od 5. marta 2016. godine (u daljem tekstu „Priređivač”), organizuje promotivno takmičenje (u daljem tekstu „takmičenje” ili „igra”), u kome mogu da učestvuju svi igrači koji su registrovani na sajtu soccerbet.rs sa teritorije Republike Srbije (u daljem tekstu „korisnik”), kao i igrači koji su tikete za klađenje uplatili na uplatno-isplatnim mestima Priređivača.


Ovim se Pravilima utvrđuju uslovi učešća u promotivnom takmičenju iz prethodne tačke.


Takmičenje koje je predmet ovih Pravila ne smatra se igrom na sreću u smislu Zakona o igrama na sreću ("Sl. glasnik RS", br. 18/2020), shodno stavu 2 člana 2 predmetnog Zakona.


1. UPLATI DEPOZIT


• od petka do ponedeljka i ostvari 50% od uplate na Bonus računu do 5.000 dinara!


2. AKTIVIRAJ PROMOCIJU


3. OTKLJUČAJ BONUS I IGRAJ NOVCEM SA BONUS RAČUNA


• Svaki put kada korisnik potroši novac sa Bonus računa i zatvori prethodnu promociju, svaki naredni depozit tokom trajanja Promocije se iznova uvećava za 50% na Bonus računu. • Bonus novac je dostupan zaključno sa 16. martom nakon čega će automatski biti uklonjen sa Bonus računa.

A evo kako to funkcioniše u jednom primeru:


Korisnik uplati depozit u iznosu 1.000 dinara na svoj korisnički nalog, na Bonus računu ostvari iznos od 500 dinara i aktivira promociju. Da bi korisnik aktivirao promociju, potrebno je da bude validiran. Bonus račun će biti otključan u sledećim slučajevima:

Sportsko klađenje:

- potrebno je da korisnik izvrši opklade u iznosu 6x većem od dobijenog bonusa, koji je 500 dinara. Dakle, korisnik sabira uloge svojih odigranih tiketa koji sadrže minimalno 4 para sa pojedinačnim kvotama 1.35 ili više, nisu sistemski ili višeznaci, i kada njihov zbir bude 3.000 dinara, tvoj Bonus račun će biti otključan. Kada korisnik ispuni uslove i otključa Bonus račun, uslov za korišćenje sredstava sa Bonus računa je minimalno 2 para na tiketu.


Gambling:

- potrebno je da korisnik izvrši opklade u iznosu 30x većem od dobijenog bonusa, koji je 500 dinara. Kada korisnik ispuni uslove i otključa Bonus račun, uslov za korišćenje sredstava sa Bonus računa je bilo kakva opklada is sekcije Gambling u vrednosti dobijenog bonusa.


Brojevi i virtuali:

- potrebno je da korisnik izvrši opklade u iznosu 30x većem od dobijenog bonusa, koji je 500 dinara. Kada korisnik ispuni uslove i otključa Bonus račun, uslov za korišćenje sredstava sa Bonus računa je bilo kakva opklada iz sekcije Brojevi i virtuali u vrednosti dobijenog bonusa.


Pravila promocije:


• Promocija „RELOAD BONUS” traje od petka 10. 03. 2023. sa početkom od 00:00 i završava se u ponedeljak 13. 03. 2023. u 08:00 (u tom intervalu moguće je uplatiti depozit i ostvariti bonus);

• U promociji pо automatizmu učestvuju svi učesnici koji imaju registrovan i validiran nalog na soccerbet.rs;

• Korisnici koji nisu validirani će dobiti Reload Bonus na Bonus računu nakon uplaćenog depozita, a da bi aktivirali promociju Reload Bonus, potrebno je da se validiraju;

• Sredstva na Bonus računu ostvaruju se uplatom depozita za klađenje na bilo koji način (bilo koje uplatno-isplatno mesto Sportskе kladionice SOCCER ili putem sredstava elektronske komunikacije (onlajn) – platne kartice, M-banking, SoccerPay), a u okviru vremena trajanja promocije;

• Iznos sredstava na Bonus računu ima vrednost 50% od iznosa uplaćenog depozita, a do 5.000,00 RSD

Primer: Uplatom depozita u iznosu od 1.000 RSD, Promo račun biće uvećan za 500 RSD, a ako korisnik uplati depozit u iznosu od 20.000 RSD, Bonus račun biće uvećan za 5.000 RSD.

• Otključavanje Bonus računa, kao i korišćenje sredstva koja su ostvarena u okviru ove Promocije, moguće je iskoristiti tokom trajanja iste, kao i po njenom završetku, a najkasnije do četvrtka 16. 03. 2023. do 23.59. Nakon toga, sredstva će automatski biti uklonjena sa Bonus računa;

• Korisnički nalozi koji u trenutku trajanja Promocije već imaju sredstva na Bonus računu iz neke od drugih Promocija, da bi učestvovali u Reload Bonus promociji, neophodno je da ta sredstva iskoriste/potroše (Bonus račun je manji od 20,00 RSD) i da aktiviraju Reload Bonus promociju u okviru Bonus računa;

• Jedan korisnički nalog može više puta učestvovati u Promociji, pod uslovom da svaki put prilikom nove uplate depozita, sredstva sa Bonus računa od prethodne uplate budu iskorišćena/potrošena i zatvorena prethodna promocija;

• Organizator zadržava pravo da ograniči (skrati ili produži) trajanje promocije, kao i da promeni Pravila promocije u svakom trenutku.

• Učesnik učešćem prihvata Pravila korišćenja i Pravila igre istaknuta na soccerbet.rs;

• Ova Promocija se ne smatra nagradnom igrom u smislu člana 103 Zakona o igrama na sreću niti javnim obećanjem bonusa u smislu člana 229 Zakona o obligacionim odnosima.

·   Momentom učestvovanja u ovoj promociji, igrač prihvata ova pravila Promocije i odriče se prava na prigovor po bilo kom osnovu.

• U slučaju nepredviđenih situacija ili eventualnih nedoumica u vezi sa Promocijom i validacijom, korisnicima je dostupan Korisnički servis putem mejl adrese info@soccerbet.rs

Aktiviranje i otključavanje Promocije u okviru Bonus računa

Potrebno je aktivirati promociju u okviru Bonus računa kako biste mogli da pratite status otključavanja promocije

Sportsko klađenje:

• Otključavanje Bonus računa vrši se kada iznos opklade (uloga) bude šest puta veći (6x) od dobijenog bonusa i kada sve opklade na tim tiketima budu razrešene;

Primer: Uplata depozita iznosi 1.000,00 RSD, dobijen bonus 500 RSD, a iznos opklade (jednog ili zbir uplata više tiketa) je 3.000,00 RSD.

• Opklada se odnosi na tikete koji sadrže tipove iz ponude Sportskog klađenja, a ona uključuje Standardno klađenje, Uživo klađenje, kao i Mix klađenje (Standardno+Uživo).

• Tiket mora da sadrži minimalno četiri (4) para/događaja na tiketu sa pojedinačnom kvotom 1.35 ili većom;

• Tiket može da sadrži i parove/događaje sa manjom kvotom od navedene, ali mora da ispuni prethodno navedeni uslov;

• Opklade čiji su sadržaj sistemski tiketi i tiketi sa višeznacima ne ulaze u zbir opklada (uloga) za uslov otključavanja Bonus računa.

• Nakon otključavanja, sredstva sa Bonus računa mogu se koristiti za uplatu tiketa izborom opcije „Bonus račun” na padajućoj listi, koji se nalazi ispod unetog iznosa za uplatu.

• Uslovi uplate tiketa sredstvima sa Bonus računa su minimum dva para na tiketu.

Gambling:

• Otključavanje Bonus računa vrši se kada iznos opklade (uloga) bude trideset puta veći (30x) od dobijenog bonusa;

• Kada korisnik ispuni uslove i otključa Bonus račun, uslov za korišćenje sredstava sa Bonus računa je bilo kakva opklada iz sekcije Gambling u vrednosti dobijenog bonusa.

Brojevi i virtuali:

• Otključavanje Bonus računa vrši se kada iznos opklade (uloga) bude trideset puta veći (30x) od dobijenog bonusa;

• Kada korisnik ispuni uslove i otključa Bonus račun, uslov za korišćenje sredstava sa Bonus računa je bilo kakva opklada iz sekcije Gambling u vrednosti dobijenog bonusa.