Nazad na promocije

PROMOCIJE


NAJMOĆNIJI TIMOVI IZ LIGA PETICE ČEKAJU NA VAS!

MREŽE SE PONOVO TRESU!


 Da, fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu. I ne, igra ne mora da stane, a Kladionica SOCCER se pobrinula za to!


 U saradnji sa renomiranim provajderom ovog puta predstavljamo novi način fudbalske zabave, zakoji verujemo da će vam se dopasti, posebno u danima i terminima koji su oduvek bili rezervisani za dobar fudbal.


 Mogućnost klađenja na simulirane fudbalske mečeve najmoćnijih evropskih liga u trajanju od 90 minuta, možete odabrati u Standardnoj, kao i ponudi Uživo klađenja - izbor je vaš!


 Konkretno, simulirani mečevi zasnivaju se na najsavremenijoj veštačkoj inteligenciji i istorijskim podacima iz realnog vremena u okviru ligaškog fudbala pomenutih evropskih zemalja.


 Kombinacija rezultata i toka meča nekog od čak 50.000 odigranih ligaškig susreta ovih fudbalskih megana sada će kroz simulaciju biti plasirano na novim susretima timova iz realnog vremena. To se odnosi na utakmice koje su preostale do kraja prvenstva najjačih liga Evrope, poput bundesligaških susreta, a ponuda će u narednom periodu obuhvatiti i veći broj mečeva kako liga "Petice", tako i ostalih popularnih fudbalskih liga, uključujući i prestižna evropska takmičenja, Ligu šampiona i Ligu Evrope


Vaše je samo da se udobno smestite, otvorite ponudu na soccerbet.rs, sagledate susrete iz dnevne ponude i odaberete pobednika poluvremena ili meča, možda golove, kombinacije ili prelaze. Svakako vas očekuje veliki izbor igara


 I to nije sve, jer će u narednom periodu ponuda biti bogatija ne samo novim fudbalskim ligama, već i drugim sportovima, poput košarke i tenisa!


 Uz super kvote i zabavu kakvu do sada niste mogli da zamislite, kladimo se da ćete ostvariti i sjajne dobitke!


 Pssst, biće tu još mnogo drugih nagrada u okviru ponude klađenja na simulirane realne mečeve, zato pratite naše Promocije u okviru sajta, kao i zvanične stranice Kladionice SOCCER na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk.